Astangajooga Helsinki | CaritashtangaJoogalla energiaa ja hyvinvointia työyhteisöön!Yritystunnin voi maksaa joko yritys tai työntekijä.

Yrityksen suurin voimavara on henkilöstö. Siihen kannattaa panostaa.

Kannustan yrityksiä ottamaan vastuuta henkilökunnan hyvinvoinnista. Se on kauaskantoista henkilöstöpolitiikkaa, joka lisää työtyytyväisyyttä ja vähentää sairauspoissaoloja. 

Opetan perinteistä astangajoogaa. Se on erittäin monipuolista ja sopii kaikille iästä, kunnosta tai sukupuolesta riippumatta. Astanga sisältää fyysisen harjoituksen lisäksi hengitysharjoituksen sekä meditaation. Kaikki tapahtuvat saman harjoituksen aikana ja lopputulos on huikea!

Alla muutamia astangajoogan tutkittuja hyötyjä:

  • energisyys lisääntyy
  • keskittymiskyky ja fokus paranevat
  • stressi vähenee
  • verenpaine ja -sokerit laskevat
  • niska- ja selkäkivut vähenevät
  • univaikeudet helpottavat
  •  sairauspoissaolot vähenevät


Jooga on intohimoni ja se näkyy opetuksessa. Pidän ihmisistä ja haluan antaa heille onnistumisen iloa ja kannustaa heitä ylittämään itsensä. Olen erittäin ammattitaitoinen ja tunnen tämän harjoituksen läpikotaisin. Pystyn myös ohjaamaan hyvin eritasoisia ihmisiä samassa ryhmässä turvallisesti ja innostaen.

Olen saanut oppini Astangajoogan alkulähteiltä Mysoresta, Intiasta. Siellä sijaitsee astangajoogan pääkoulu KPJAYI (K.Pattabhi Jois Ashtanga Yoga Institute).  Olen opiskellut siellä vuosittain kymmenen vuoden ajan. Sain kansainvälisesti tunnustetun astangajoogaopettajan auktorisoinnin vuonna 2012 (KPJAYI Authorization level 2).


HINNAT JA MAKSUVAIHTOEHDOT

1) Yritys maksaa
130€ +alv / 60 min

2) Työntekijä maksaa ja yritys tarjoaa tilan
15€ / hlö (sovitaan minimi henkilömäärä)

Maksun voi suorittaa liikuntaedulla (ePassi, Edenred, Smartum..), käteisellä tai tilimaksuna.
Opetus tapahtuu yrityksen tiloissa.
Alkuun voimme järjestää ilmaisen näytetunnin tai kahden kuukauden kokeilujakson.


SUOSITUKSET:

“Iso suositus Caritan yritysjoogatunneille. Hän on erittäin ammattitaitoinen, positiivinen ja saa kaikki innostumaan. Caritalla on myös erityinen taito ohjata monen tasoisia oppilaita samalla tunnilla niin, että kaikki kokevat olevansa tärkeitä. Aamujoogan jälkeen kaikki ovat hyväntuulisia ja virkeitä aloittamaan päivän työt.”
Outi Sortino
Senior Vice President, HR, Stora Enso

“Osallistuin Caritan joogakursseille 2016 ja 2017. Aloin tehdä lyhyttä puolen tunnin päivittäistä harjoitusta heti kurssin jälkeen. Tulokset olivat hienot! Keho notkistui ja vahvistui, keskittymiskyky ja fokus työhön on selvästi parantunut. Matkustan paljon ja sain selvästi enemmän energiaa päivään. Suosittelen Caritan jooga-opetusta! Hän on erittäin ammattitaitoinen ja osaava ohjaaja.”
Christian Fredrikson
President and CEO at Fingerprint Cards AB -FPC
F-Secure Oyj Toimitusjohtaja vuosina 2012 – 2016


Tulen mielelläni kertomaan lisää!

Ota yhteyttä!

Yrityksen suurin voimavara on henkilöstö. Siihen kannattaa panostaa.


© Caritashtanga